Cornflakspanerad fisk!

Dagens middag va cornflakspanerad fisk med potatis och skirat smör. Mycket gott.
Krydda fisken med citronpeppar å lite salt. Enkelt å itne krongligt. Tre steg, mjöl, ägg och krossad kornflakes







Matlåda till älsklingen blev de också:)

Snart dags för sängen, så man orkar upp till möran å gå till jobbet. Längtar till nästa vecka då ja får lite nya kläder:)

Viktigast i köket!

Viktigast i köket för mig e kryddor och örter. Salt, vitpeppar, svartpappar, citronpappar, cyanpeppar, enbär mm. De finns hur mycket kryddor å örter som helst som du kan använda dig av. Fisk passa citronpeppar bra till, många anser att den bara passar till fisk. Men ja gör den godaste potatisgratängen ever med citronpeppar i.

Vi måste våga experimentera oss fram till de goda smakerna i maten, annars lever vi ett tråkigt kostymnisseliv. Tänk va alla kaloriräknande brudar missar. En smakexplosion i munnen av alla underbara kryddor.

Sen har vi löken, mat skulle itne smaka som den gör om vi inte hade i löken. Mina favoriter är gul lök, rödlök och vitlök. Vitlöken är med i stort sett alla maträtter ja gör. Den hettar till å ger en stark å underbar smak. Men dess lukt kan ändå plåga andra som itne äter den. Kan stinka idagar efter du ätit de, men hindrar inte mig. Ett måste med vitlök enligt mig å mina smaklökar.

Det tar 21 dagar!

Lärde mig något nytt förra veckan av en arbetskolega. Det tar 21 dagar innan kroppen e van vid något. Med andra ord, tränar du inte varje dag i 21 dagar får du inte in rutinen. När du har rutinen så går allt utav sig själv. Å det låter väldigt logiskt tycker ja.
Så målet nu e å träna varje dag i 21 dagar, så ja får inte rutinen för de. Å så hoppas vi att ja inte trampar på någon spik igen. Hmm.

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2405149/fredrikochlisa?claim=59hu459a3ky">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0