En dag!

Ja då har man nyligen slutat jobba, sitter nere på älsklingen jobb å väntar på att han ska sluta om nån timme. Sen bär de iväg till åmål för att besöka optikern.

Dagen började tidigt med att gå upp kl 6 på morgonen för att göra sig i ordning för färd till jobbet, väcka Fredrik och Tima. iväg mot jobbet å börja kl 7. varit en lugn å stilsam dag, kanske beror på att ja inte varit ute i disken å arbetat utan mest uta bland hyllorna.

Hade fröken Tima på besök igår, hon gilla huset å vill gärna bo på låndet själv. Alltid kul med besök å speciellt då ja får laga mat till dom å dom gillar de. Igår blev de grillad flinta med kokt potatis å dillröra, samt grillade chanpingjoner och körsbärstomater. orkade inte lyxa till de så mycket.
Men e rätt så sugen på å göra ungsbakade paprikor någpon dag, med antingen svampstuvning eller oststuvning i å ris eller potatis till de.
Ingen sol idag = inte måla något på uthusen. men vi har kommit en liten bit på vägen, en vägg färdig i alla fall. Bara resten kvar med andra ord, tur man ska få lite hjälp av föräldrarna å syskon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0